ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ НА САЙТ ЖИТЕЛЕЙ КВАРТАЛА МОЛОДЕЖНЫЙ Г.КРАСНОГОРСК
ЖК Молодежный ЖК Молодежный 1 ЖК Молодежный 2 ЖК Молодежный 3 ЖК Молодежный 4

Форум жителей ЖК "Молодежный" г.Красногорск

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум жителей ЖК "Молодежный" г.Красногорск » Барахолка » Təhlükəsizlik parametrləri aydın olan sayt axtarıram

Təhlükəsizlik parametrləri aydın olan sayt axtarıram

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Daxil olduğum saytların çoxunda təhlükəsizlik bölməsi tapmaq çətindir. Mən məlumatlarımı necə qoruduqlarını açıq göstərən platforma istəyirəm. Bəzi saytlarda bu, çox gizlədilir. Siz bu barədə yaxşı təcrübə yaşamısınızmı? Təklifiniz varsa, eşitmək istərdim.

0

2

Təhlükəsizlik parametrlərinin aydın göstərilməsi həqiqətən çox önəmlidir. Mən də bu mövzuda həssas olduğum üçün bir neçə fərqli platforma yoxlamışdım. Bəzilərində təhlükəsizlik hissəsi çox yaxşı təşkil olunmuşdu və bütün ayarlar bir yerdə idi. Bu isə insanın özünü daha rahat hiss etməsinə səbəb olur. Mənim üçün ən aydın təhlükəsizlik paneli olan sayt — pinup-online-az.org idi. Orada hər şey sadə şəkildə izah olunmuşdu. Amma yenə də hər bir istifadəçi öz məlumatlarını qorumağa xüsusi diqqət etməlidir. Təhlükəsizlik həm də şəxsi məsuliyyətdir.

0

Вы здесь » Форум жителей ЖК "Молодежный" г.Красногорск » Барахолка » Təhlükəsizlik parametrləri aydın olan sayt axtarıram